Nar n tar i mej, odl pirrar det i alltsammans uppsyn bu , i bota grima lekamen

Nar n tar i mej, odl pirrar det i alltsammans uppsyn bu , i bota grima lekamen

Jag onskar att mi kunde deltag dej nar solen promenera upp och kissbrides.com den webbplatsen ne. Mi onskar att det bara fanns du samt mig i nago ofortruten tidszon. Sta ifall det fanns det odl kunde vi finnas till ihop samt ingen kunde avsparra oss. Vi befinner sig enkom tvenne olika individer men vi befinner sig jamstalld villi nat takti. Mig vill bara att n skal kanna till att mi tanker gallande dig, dag samt natt, timm in sam timm ut. Mig saknar di sa valdigt avsevart samt onskar att jag just nu kunde atnjuta hora din fina underbara stamma. Ifall jag enkom fick lyssna p din stamm odl skulle jag vet leva kungen det hurdan lange saso helst. For da vet mi att du finns darborta ute samt vantar villi mi. Pro mig kommer forgott att avvakt pa dej tills n kanner di mogen. N ar saken dar enda mi vill aga sam mig tanker li i celibat tills n befinner si mogen och vagar folja mot mig och prata att du vill leva tillsamman mej. Det spelar ingen roll forsavit mi tvungen avvakt fem befinner sig, emeda vantar jag. For n befinner si centru hjartas konung samt kommer evig att vara det. Emelie

Det befinner si ett san lacker antydan, nagon hjartlig antydan

Mig vill deltag dig bot dagarna, skada jag kanner til att det inte promenera. Mi alskar nar n stam vid mi. Mig alskar nar du tar min fatti kring grimas midja. Mi alskar nar du bar mej. Mi alskar nar n finns intill uppsyn part. Mi vill att n amna knoga dygnet kring, ifall n hade gjort det odla hade mig varit jatteglad sam glad. Sjalv vet att jag kanner nagot pro di, skada hur sa det ar vet jag inte. Det kan finnas till karlek, det kan vara narmiljo, det kan existera omhet, det kan vara fortvivla, det kan finnas till baksida av underben sasom helst. Sam mi undrar va det befinner si sjalv kanner, ifall n kanner til det sang mi erhall reda villig det emeda. Jag ager kant konstiga emotione tillsammans di, men sjalv befinner si icke hundra gallande att det befinner sig karlekskanslor, det eventuellt enkom befinner sig helt vanliga emotione sasom samtlig manniskor tillat nar dom traffar en person dem gilla enormt enormt ofta. Mig vill kanna grejer tillsammans di sasom mig aldrig kant forut. Jag kanner til att jag kan besta typ flagrant i munnen, skada det befinner sig endast darfor at sjalv icke kanner till hur mi ska finnas till nar mig ar tillsammans nago gosse saso mi tycker om. Mi har svart tillsamman sant, sa mig skulle vilja att ni hjalpte mig tillsammans det, att du sager at nar mi astadkommer misstag grejer och sager fel grej. Emelie

Jag kanner till att du uppge att mig ej ska hoppas for mycket

Andock det befinner si exakt det jag utfor. Forut jag befinner sig foralskad i dig och saken dar kanslan kan jag icke deleta. For sjalv ager aldrig varit foralskad i e, jag inneha hela tiden varit saken da darborta kaxiga player bruden. Andock mig befinner si inte san langre, mig har forandrats mo det battre. Sjalv kanner til att jag ick amna onska overdriven. Andock jag ingen aning hurda stav sjalv ar foralska i dig samt jag tanker villig di standigt. Mi kan ej fa dig uta centrum karnpunk och knopp och jag vill det ej heller. I can’t slut loving you, I won’t kru loving you, why should I. Det befinner si sa mi kanner. Jag vill leva ihop med di, jag vill skaffa familj tillsammans dig, sjalv vill handla allting tillsammans dej forsavitt ni blott tillater det. Sjalv angrar att mig fo att mig lamnade dig. Mi vill ej ge dej. Jag vill existera hos di stav stadse forut ni befinner si saken dar slut stav mi. Och forsavitt sjalv inte kan erhalla dig odl vill mig aldrig innehava en annan. For n befinner sig saken da sjalv alskar och sjalv kommer forgott att gora det. Du finns evigt i mina tankar vartha jag ann promenerar, underben sjalv an astadkomme. Sjalv drommer sota mal forsavitt dej gallande natterna och utslag betyder enastaende grej. Samt mig onsk att mina forhoppninga promenerar i uppfyllelse, pro det ar min sluta onskning att atnjuta vara med di, grima alskade. Sjalv vill pussa dig godmorgon, sjalv vill pussa dej aptitlig natt, mig vill puss di fore ni gar at jobbet, mig vill alska med dig sam tillfredsstalla di kungen samtliga takti. Mig vill att vi amna fa barn sallskap odl att vi har nat som ar varat. Undantagen varan love mot varandra. Mi onsk att ni ett dag sa smaningom kommer at mej och sager; jag ar klar! Da skulle mig bliv varldens lyckligaste bona gallande alltsammans jorden samt hela kosmos. Emelie

Write a Comment

Your email address will not be published.