Mig personligen kommer ihag e nar jag varje tillsammans nago kille som mi var jatteforalskad i

Mig personligen kommer ihag e nar jag varje tillsammans nago kille som mi var jatteforalskad i

Blev inget mer med den killen

Fasta sjalv varenda odla foralska odl skulle mi fejka ifall som att sjalv ick brydde undertecknad forsavit honom. Jattedumt men varenda odla diffus. T ex nar han tog min hand, odl istallet darfor att ryckas med av stunden sa mig att han hade korta fingrar och tog dan handen.. Fortsatte tillsamman saken dar stilen laka kvallen att mi i slutet satt sam gaspa jattemkt samt till slut latsades somna.. haha. .

Genmale villig traden skojig dejt-minnen (katastrofdejter) Aldre 26 Mar Uppgifterna du anger nar ni tycker om eller ogillar en kommenta kommer icke att existera synliga stav andra.

hahahah! later saso den killen mig dejtat! det va jag som skrev ifall killen som oxa sa han va foralska i jag, inte med att ens samlas? sam att han vad ett apple hog. blev inget samla dar, forut mig kunde blott ana pytte kuken. 😛

Aldre 26 Mar Uppgifterna ni anger nar du tycker om alternativt ogillar ett inlagg kommer icke att vara synliga pro andra. Anonym skrev 2013-03-26 darnast:

hahahah! later som saken da killen jag dejtat! det vad mi sasom skrev forsavitt killen sasom oxa sa han vad foralska i undertecknad, utan att ens motas? samt att han vad ett ape gall. blev ourtime hacka inget ligg darbort, forut mi kunde bara forespa pytt kuken. 😛

Aldre 28 Mar Uppgifterna ni anger nar n gillar alternativ ogillar ett kommentar kommer ick att vara synliga forut andra. Aldre 28 Mar Uppgifterna n anger nar n gillar alternativ ogillar ett kommenta kommer icke att existera synliga pro andra. Anonym (Geek) Aldre 28 Mar Uppgifterna n anger nar du diggar alternativt ogillar en kommentar kommer ej att existera synliga for andra.

Gallande tal ifall bli tokkar for man ens ager traffats irl. Nagon natdejt saso sjalv enkom pratat enstaka ganger tillsamman skulle mot stad dar mi bor sa vi bestamde bio,middag samt krogen. Stav det ett varenda han 1 halvtimme sen. Forut det andra hade han urtvattade obestambar fargade samt 2 storlekar pro sma klader gallande sig. Andock det varsta varenda nar han gav mej en rart liten forpacknin innehallande tv hjartformade guldorhangen.

En annan natdejt som jag pratat f langre tidrym med. Han hade lite smalockigt tjockt har sadant darbort herre blott vill kora fingrarna i..och snygga utstyrsel. Pa dejten dyker op en smafet kortvaxt frank tillsamman snaggat kalufs sam itu all sar kungen skallen samt i ansiktet att doma antaga mig han hade slipat ne barr a skagg med sandpapper. Samt han vart kladd i fotbollsklader..

Angenam samt snygg pa fotografi

Nagon tredje oxa nago attraktiv frank gallande kort. Verkade befinna grundlig,lugn a inte overdriven med barn sam duktig arbetsuppgift etc. Men op dyker nagon karl atminston 20 ar aldre ann kungen fotot samt alldeles blast. Misstanker han varenda hog villig nat. Det blev en snabb kaff ..och intet mer. trodde mig. Han forfoljde samt trakasserade jag i 4 ar. (det visade sig ocksa han han ljugit ifall benamning,alder,jobb ja i stort alltsammans)

Aa mi age manga villig lager saso sjalv skriver ned framti. andock amna vanda pa steken pro sjalv ager nog varit nagons varsta dejt jag tillsammans:

Ett kille hade sjalv allareda stallt in dejten tillsammans 3 ggr och fjarde gangen blev det odl till slut en kaffe. Opp dyker mig ett duktig stund forsenad..han fick betydelselos sam pakalla mig..och nat sjukt betongkeps att mig vart tvungen springa kungen dass samt spy flera ganger.

Ett annan kille. Vi hade haft ett ratt borda dejt men han pratade alldeles for mycket forsavitt sitt ex odla jag snoppade bruten honom grymt portratt efterat. Nagra manader senare vart jag med pur dejt sam pa likadan krog sam ja sa star saken da darbort killen i baren. Han tittar mej samt hojer rosten sa det hors i hela baren – Jassa det ar succe du drar allihopa dina skild killar.

Write a Comment

Your email address will not be published.